Nieuwsbrief maart 2022

Beste lezer,
Het is misschien even wennen om in maart een nieuwsbrief van ons te krijgen. Zoals we in de vorige nieuwsbrief schreven, willen we u wat vaker op de hoogte houden van ons werk in Gobabis en Nederland. Ook willen we onze nieuwsbrieven beknopt houden; wel natuurlijk met de nodige foto's om u een goed beeld te geven bij onze verhalen. 

 

Het babyluik
In Namibië heeft het babyluik de naam babybox. Dit woord zult u dan ook regelmatig tegenkomen in de blogs van Gijsbertha. Over die blogs straks meer. 
Sinds de start in september zijn er nog geen baby's in het babyluik gelegd. Wel heeft Gijsbertha al diverse vragen via sms of whatsapp gehad van moeders die overwogen een abortus te gaan doen. Gijsbertha schrijft daarover: "Het is zo mooi om samen met een verwachtende moeder een begeleidingsproces aan te gaan en haar verschillende kanten van haar situatie te laten overdenken. Er zijn vanaf september al 4 vrouwen die hun kindje wilden afstaan, maar door te praten en te delen over hun zorgen, kregen ze weer  hoop en moed om hun kindje toch zelf te houden". 
Gijsbertha heeft een bijzondere ervaring gehad met een van die vier moeders. In haar blog van 16 maart schrijft ze daarover. 

 

20 februari....toen ging het minder goed. Een maagvirus zorgde ervoor dat er niets meer in bleef. Een penicillinekuur hielp niet; toen toch maar naar het ziekenhuis. Gelukkig was het maar van korte duur. Na een dag mocht ze al weer naar huis, met grote dank aan de Heere!

 

ACTIVITEITEN IN NEDERLAND

 

Fondsenwervingscommissie
+ Opbrengst online collecte december (2021) € 2756,66. Nagekomen giften in januari € 520,00.
+ Opbrengst collecte op de biddag (2022) in de Hervormde Gemeente Renswoude: € 821,90

 

Voor in de agenda
'FIETSE VIR NUWE SKOOLKAR' ACTIEDAG
Fietsen met het hele gezin
Eten en drinken inclusief
D.V. zaterdag 11 juni 
Aanvang 10.00 - 11.00 u.

 

WEBSITE NOG NIET ONLINE

Tot slot
Heel graag willen wij u hartelijk bedanken voor uw meeleven en steun in welke vorm dan ook in de afgelopen tijd. Zonder uw hulp zou het werk niet op deze manier kunnen plaatsvinden. Mogen wij weer opnieuw op uw steun rekenen in het verdere van dit jaar? Ook in uw gebeden?
Wij wensen u een goede tijd toe!

Met een hartelijke groet,
Het bestuur 

Copyright © 2021-2022 Light for the Children NEDERLAND
All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u in onze mailinglijst staat.
Wenst u onze nieuwsbrieven niet meer te ontvangen, dan kunt u zich hier uitschrijven

U kunt ons ook e-mailen.
Ons e-mailadres is
info@lightforthechildrennederland.nl