Verlof veldwerkers ten einde

Zaterdag 10 juli
Jac-Louis en Gijsbertha waren in de periode van 17 mei tot 9 juli met verlof in Nederland.

Het was een bijzondere tijd voor hen: twee zussen van Gijsbertha trouwden en haar ouders vierden hun 40-jarig huwelijksjubileum.

Veel voorbereidingen gingen er aan hun komst vooraf. We zijn blij geworden van twee grote giften: De vliegtickets zijn gesponsord en hun huis waar ze deze weken verbleven is vrijwel kosteloos aangeboden. 

Ze kunnen terug zien op een prachtige tijd. Veel vrienden en familieleden hebben ze weer ontmoet; veel gesprekken hebben ze gevoerd; veel indrukken hebben ze achter gelaten.

Mooie momenten voor ons als bestuur waren:
- het voorstelpraatje dat ze mochten houden na afloop van de kerkdienst in de Hervormde Gemeente in Renswoude. Veel positieve reacties volgden hierop. 

- de hap- en trapfietstocht met de leuke activiteiten op de eindlocatie. Veel steun hebben Jac-Louis en Gijsbertha en ook wij als bestuur hier ervaren.
De toezeggingen van financiële steun die we in de afgelopen periode kregen, waren zeer verrassend. We geven hiervoor allereerst aan God de eer! Maar ook alle mensen die dit betreffen onze zeer hartelijke dank mede namens Jac-Louis en Gijsbertha!

Actie boodschappentas vullen

Zaterdag 10 juli
Om Jac-Louis en Gijsbertha en de kinderen een klein beetje te verwennen, was er een actie gestart om hun boodschappentassen in deze weken gratis gevuld te krijgen. Ze zijn gewend in Namibië van een klein bedrag rond te komen. Nu ze in Nederland zijn, koncen ze zich nu  iets meer luxe veroorloven (in hun ogen). Vandaar deze actie. De opbrengst was mooi: € 487,00 Alle gevers onze hartelijke dank!

Opbrengst actiedag zaterdag 3 juli

Zaterdag 10 juli
De hap- en trapfietstocht is heel goed verlopen. De 75 deelnemers hebben er van genoten. Op de eindlocatie waar Jac-Louis en Gijsbertha ook aanwezig waren was het heel gezellig.

Heel blij zijn we ook met de opbrengst: € 1444,84 

Alle deelnemers en ook alle bezoekers willen we hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en bijdragen!