Opbrengst bakmixenactie

12 oktober 2021

De bakmixenactie is al weer teneinde. De actie heeft een mooi resultaat opgeleverd: 90 bestellingen werden er geplaatst, 410 bakmixen werden verkocht en € 504,89 was de netto-opbrengst. Alle bestellers onze hartelijke dank; alsmede onze dank aan de mensen die een gift gaven. 

Zoveel donaties

23 december 2021
Graag willen we u melden dat we in het afgelopen jaar heel blij en dankbaar zijn geworden van zoveel donaties. Het betreffen vaste, maandelijkse giften, grote en kleine! Het betreffen ook grote giften met een specifieke bestemming of als algemene gift. We danken de gevers allemaal voor deze milde financiële ondersteuning!

Lighthouse in vakantietijd

4 januari 2022
Namibië heeft zomervakantie. Veel sponsorkinderen vervelen zich thuis bij hun huisjes en komen graag naar het Lighthouse. Hier kunnen ze heerlijk spelen, krijgen ze eten en wordt hen uit de Bijbel verteld.

Scholen weer begonnen

17 januari 2022
De scholen zijn weer begonnen; sponsorkinderen hebben weer hun schoolspullen gekregen en de huiswerkklassen draaien weer. Alles is weer 'normaal'. 

Lighthousekinderen

28 februari 2022
Een jongen van 7 jaar is door de politie afgeleverd vanwege een levensbedreigende situatie. 
Na een dag kwam er een oom van de jongen die voor hem wilde gaan zorgen. 

Hier speelt hij met Adam en Zoë

5 februari 2022
"Nachtdienst. We hebben vanavond deze tweeling opgehaald in het ziekenhuis. Twee meisjes, zonder naam, etc."

Inmiddels heeft Jac-Louis ze een naam gegeven:
Esther en Sarah

1 maart

Zoë met Esther en Adam met Sarah

8 maart
Gijsbertha schrijft in haar blog:
... "Het blijft voor ons een gebedszaak én tegelijk danken wij de Heere voor Zijn bescherming over deze twee mensjes én de geschenken die zij ons elke dag geven❣"