Opgaveformulier Actiedag zaterdag 3 juli

In onderstaand opgaveformulier kun je je opgeven voor onze actiedag op D.V. zaterdag 3 juli. Er zijn twee hap- en trapfietsroutes van 25 en 40 km. die beide in de ochtend zullen beginnen. Het start- en eindpunt is in Renswoude. Op het eindpunt zijn diverse activiteiten te doen. Hier is het mogelijk om uit te rusten, te genieten van de activiteiten en Jac-Louis en Gijsbertha te ontmoeten.

De kosten van de hap- en trapfietsroutes: Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 7,50. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 15,- 

Het is ook mogelijk niet deel te nemen aan de hap- en trapfietstocht, maar in plaats daarvan naar de eindlocatie te komen voor de activiteiten en de ontmoeting met Jac-Louis en Gijsbertha. Hier zijn geen kosten aan verbonden; wel zijn er tegen betaling consumpties te verkrijgen. 

Na het invullen van dit opgaveformulier kunt u eventueel al via de Webshop uw betaling doen. Wilt u liever op een later tijdstip betalen, kunt u dit hieronder ook aangeven. U krijgt dan twee weken voor de actiedag via e-mail een verzoek tot betaling.

In het vak 'Bericht' kunt u eventuele bijzonderheden vermelden.

Opgeven kan t/m 28 juni. 

Voor meer informatie klik hier.